sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Lampun varjostin olohuoneeseen.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja käytin hetken vapaapäivää askarrellen kauan haluamani Metsovaaran varjostinta. Seuraan ahkerasti Ruotsin Tradeeraa, jossa liikkuu enemmänkin Metsovaaran lamppuja, mutta hinnat näissä ovat aika huikeita. Hyväkuntoisen saattaa saada sadalla eurolla, mutta useimmin hinta nousee melkein pariin sataan. 

Kävin viimeviikolla ennen töitä pienellä kirpparikierroksella ja löysin 0,80 eurolla vanhan varjostinta. Näin tilaisuuteni tulleen ja nappasin sen matkaan. Näin edullisella varjostimella voisin harjoitella miten päällystys onnistuu. 

Sain ystävältäni kangastilkkuja, joissa oli ihanaa oranssia Metsovaaran Inkkaa, josta minulla on kaksi isoa tyynyä. Kankaan sävyt sopivat muutenkin olohuoneeseemme, joten päätin käyttää sitä pällystykseen. Kangas oli myös hiukan haalistunut, joten jos homma menee pieleen, suru ei olisi niin suuri.

Tuumasta toimeen! Purin varjostimen, innoissani unohdin ottaa kuvan siitä, mutta lopputulos lienee tärkein?  


Punasävyinen kynä ei erotu kankaasta kuin leikkuun ajan.
Karvainen apulaiseni.
Tästä se oli vaan pakko raaskia saksia...

Metallisen rungon harsin käsin siististi kiinni varjostimeen.

Sisältäkin näyttää siistiltä! Se on artesaanille tärkeää.
Hehkuvat värit käsin piilopistoin ommellussa saumassa.Lampun jalkahan meiltä vielä puuttuu, joten hyvää kuvaa valmiista varjostimesta täytyy hetki odotella! Olen varma että piakkoin sopiva varjostimeton jalka odottaa minua jossain kirpparilla!

KaarinnaEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro terveiset kisuille: