perjantai 26. elokuuta 2016

Värikästä kokkailua.

Työmatkalla Helsinkiin, oli pakko piipahtaa Stockmannin herkussa. En voinut vastustaa näitä ihania värikylläisiä munakoisoja. Ne kutsuivat kutsuivat kokkaamaan värikästä ja herkullista samaan aikaan!

Päätin kokeilla moussakaa ja lopputulos oli onnistunut, myös partamiehen mielestä!


Upeat munakoisot.



Mukaan vähän astetta vaaleamman sävyistä sipulia...



Lampaan jauhelihaa...


Keittiön kipot ojennuksessa. Kerrankin...


Kevyesti ruskistetut munakoisot matkalla uuniin.


Elämäni ensimmäinen moussaka oli onnistunut ja mahassa jo kurni niin paljon että kuva valmiista moussakasta jäi ottamatta! Tätä reseptiä täytyy kokeilla kyllä uudelleen!

Kaarinna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro terveiset kisuille: