tiistai 8. maaliskuuta 2016

Keväisiä kirppislöytöjä.

Vietin syntymäpäivän ja rankan työputken kunniaksi maanantaista vapaapäivää. Päätettiin tehdä pieni päiväkävely kirppikselle ja se jos mikä oli tälläkertaa hyvä suunnitelma. Tein niin ihania ja hyviä löytöjä että tännehän ne pitää jakaa!


Meksiko, Ahmet ja Viola. 

Olen jo aikaisemmassa postauksessa kertonut rakkaudestani Marjatta Metsovaaran kankaisiin. Nyt löysin upean ison, noin kaksimetrisen palan vihreäsävyistä Meksikoa. Pientä haalistumaa ihan kankaan reunoissa, mutta muuten täysin upeakuntoinen yksilö. Hyvä lisä kokoelmaani, mutta tämä ei pääse osaksi tulevaa tyynymerta, näin pitkä pala pitää säilyttää kokonaisena. Kokonaisena saattaisi sopia jopa verhoksi olohuoneeseemme. Katsotaan mitä muutoksia kevät olohuoneeseen tuo! 

(Olin niin innoissani että kangaskin jäi silittämättä kuvaan...)


Metsovaaran "Meksikon" pintaa.


Upean verhon lisäksi kirpparilta löytyi etsinnässä olevia pullalautasia. Kaappiin on kerääntynyt aika kokoelma Arabian puhalluskuviokuppeja ja näihin kuppeihin ei juuri ole tehty pullalautasia. Nyt kuitenkin löysin täydellisiä Ahmet-sarjan lautasia kolme, sekä kolme Viola lautasta, jotka sopivat Marjatta-lautasteni kaveriksi. Marjatta lautasista yksi rikkoutui, joten nyt hyvällä omallatunnolla eri osista miksattu kattaus on sallittu!  


Arabian "Ahmet". Ahmetin koristekuvio läheltä.

Arabian Ahmet on oma kokonainen sarjansa 60-luvulta. Lautasten muoto on sama kuin Myrtin ja Aprikoosin, hiukan Atria sarjaa kulmikkaampi reunamuoto. 

Viola-sarja on itselle uusi tuttavuus. Lautasen muoto on sama kuin Marjaran, joita itselläni on aprikoosin-roosan sävyisinä. Violassa herkät liilat orvokit reunustaa lautasta. 
Violan pohjaleima.Violat puhalluskuviokuppien kanssa. Keväinen kattaus.


Näistä löydöistä kelpaa herkutella partamiehen leipomaa syntymäpäivälakkua hymyssä suin! 

Kaarinna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro terveiset kisuille: