tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vietnamilaisia kesärullia ja karpaloita.Lauantaina istuttiin iltaa sisarusten ja parhaan ystäväni kesken ja nautiskeltiin herkkuja. Kevyitä herkkuja, kun ollaan menossa kohti kesää! Uusi suosikkini on vietnamilaiset kesärullat, joiden raikas tuore täyte tekee niistä lähes terveysherkkua! Lempparini on kuitenkin kastikkeisiin dippailu, joten tässä vaiheessa tämä keveys hiukan kärsii. Meillä oli täytteenä graavilohta, paistettua kanaa, katkarapuja, paistettuja kanttarelleja, avokadoa, kurkkua, porkkanaa, salaattisekoitusta, shisoa, vesikrassia, cashewpähkinöitä ja kimchiä. Nämä herkut käärittiin riisipaperiin ja dippailtiin kastikkeisiin. Kastikkeina meillä oli kalakastiketta chilillä, hoisinkastiketta, perinteistä sweet chiliä sekä itsetehtyä maapähkinäkastiketta. Tämä ruoka on aivan mahtava yhteiseen illanviettoon, sillä jokainen saa täyttää rullat mielensä mukaan!

Testattiin myös jälkiruuaksi palkintoja niittänyt suomalainen Napue ja voitokas siitä valmistettu drinkki. Oli siis hyvä syy laittaa pöytä koreaksi!


Vanhat ja uudet kipot ja kupit sulassa sovussa.


Pikkukupit ovat täydellisiä dippikuppeja vietnamilaisten kesärullien kanssa!Illan kohokohta. Karpalot ja Napue.Ultimathule sopi täydellisesti tämän juoman lasiksi. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro terveiset kisuille: